Sportii nya lastcykel

 

 

Designad i Sverige

Alla våra cyklar och lådcyklar är designed från oss. Simon Bouloussa som startade Cykelfabriken 2009 och som är ingenjör i bakgrund stå för all design på cykelramar, cykeldelar från 2D till 3D ritningar. Cykelfabriken söker alltid lösningar bla svenska cyklister och blir ofta inspirerad av kunder som ringer eller besöker cykelfabriken för att kunna hitta de bästa lösningar till deras vardagscykling. 
Ser gärna filmen nedan för mer informations. 

 

biografi 

Födds i Marocko och flyttat innan jag fyllde 20 till Spanien sen vidare till Frankrike, Bryssel, Tyskland, Holland, Danmark och sen i Sverige. Har levt mest i Amsterdam innan Sverige. Som tonåring har jag alltid älskat cykling och cyklade längst 75 km när jag var 14 år. I Amsterdam har gjort 90 % av mina resor med cykel och även vid flytt mellan lägenheter vad det lådcykel som varit aktuellt.  I Sverige och efter några år KTH utbildning till Microdata och några Månaders jobb i en stor företag och även konsult i en småföretag som ingenjör.  

När jag fick mitt förstabarn gjorde vi tillsammans flera cykelturer i stan, mitt barn sätt alltid på cykelbarnstål i styret, och när mitt andra barn kommit blev det cykelturer på ett barn i styret och den andra längst back på pakethållare, vid 2009 skaffade vi vårt första lådcykel och cykelfabriken öppnade dörren som första cykelbutiken i Sverige som säljer bara lådcyklar och barntransportcyklar.