Svart målning - Cykelfabriken
De senaste dagarna har jag tänkt mycket seriöst på om jag ska lägga ner hela min verksamhet och upplösa Cykelfabriken för gott.
Det har varit jobbiga tankar, men de kommer efter en period som varit jättetuff och väldigt sorgesam.

Det är högsäsong, med brist på kompetenta cykelmekaniker och försenade leveranser från underleverantörer mm gör att vårt arbete inte går så snabbt som vi vill.
I detta kommer en kund vars lådcykelram gick av. Han lämnade cykeln för att vi ska undersöka den, men gav oss ingen arbetsro – efter han mailar eller sms nästan varje dag. Slutligen skrev han till mig mitt i natten på mitt privat nr med både kränkningar och förolämpningar.

Även i en FB-grupp blev detta ärende diskuterat, där rätt många dömde oss snabbt och många passade på och visade sitt missnöjda, även de som är inte kunder.
Denna händelse ihop med alla kommentarer på FB tog död på lusten att driva Cykelfabriken och för första gången någonsin hade jag mycket seriösa tankar på att lägga ner för gott.
Jag blev tipsad om att ta en kort semester, för att få perspektiv innan jag bestämmer mig, och följde tipset.

Jag har nu bestämt mig för att cykelfabriken ska finnas! Vi har jättemånga nöjda kunder. Vi bygger fantastiska cyklar och lådcyklar. Vi levererar tipp topp kvalitet lådcyklar… men vi trots allt ett företag som alla andra.
Det finns inget företag i världen som inte har missnöjda kunder, men vi ska jobba på att hålla ner antalet så länge vi finns.

Jag vill tacka er som gav support under denna tiden.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.