Opa_Slider_1

håll det enkelt

Våra klassiska cyklar är utformad för smidig stadscykling med fina linjer och bekväma upprätt läge.
Cyklar är byggda för hållbarhet och styrka, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta med allt du behöver.

  • Oma är en av våra mest populära modeller för både kvinnor och män, tack vare sin fantastiska komfort och praktiska detaljer. Det här är exakt samma sorts vackra cyklar som du kunde hitta på gatorna i Stockholm och hela Sverige för 60 år sedan.
  • Opa är en prefekt vardagscykel tack vare sin fantastiska komfort och praktiska detaljer. Det här är exakt samma sorts vackra cyklar som du kunde hitta på gatorna i Stockholm och hela Sverige för 60 år sedan.
  • PackMax är känd för stark ram och stabilitet, bakåt lutning, en populär modell för både kvinnor och män och för barntransport.

Oma 

Oma är byggd för hållbarhet och styrka, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta med allt du behöver. Oma är en av våra mest populära modeller..

Opa 

Opa är en prefekt vardagscykel tack vare sin fantastiska komfort och praktiska detaljer. Det här är exakt samma sorts vackra cyklar som…

Med mängder av funktioner

Ramen

Ramen är tillverkad av lättviktigt stål, TIG-svetsad, och behandlad med den bästa rostskyddsmetoden ”Cataphoresis” och därefter dubbla lager pulverlack

Hjulen

Våra klassiska cyklar har enormt starka hjul, detta för att kunna uppnå den bästa stabiliteten och lastsäkerheten.

Välj mellan växlar

Utrustas med 2 SRAM automatisk växel S2C, ett smart tvåväxlat kickbacknav, 3 eller 7 Shimano växlar med handväxelreglage.

Lastkapacitet

Främre pakethållare

Integrerad främre pakethållaren och är fastsvetsad i ramen på cykeln. Med en trä-/ plastlåda fastskruvad finns det tillräckligt med utrymme för minst två normalstora matkassar. Främre pakethållaren följer inte med hjulet i styrningen, vilket ger dig maximal stabilitet och säkerhet i trafiken.Främre pakethållaren har en lastkapacitet på upp till 35 kg

Bakre pakethållare

Precis som cyklarna förr i tiden, har våra klassiska cyklar en stark pakethållare bak, som ingår i köpet. Bakre pakethållaren har upp till 80 kg lastkapacitet.

Säkerhet

Centralstöd

Våra cyklar levereras alltid med ett starkt centralstöd för stabilitet vid lastning/avlastning och även vid cykelparkering.

Kedjeskydd

Med ett heltäckande kedjeskydd av stål som helt kapslar in kedjan blir alltid dina byxor rena, du får mindre underhåll och det blir mindre farligt för barnens små fingrar. Kedjeskydd av stål är mycket tåliga och går sällan sönder.