Simon_Med_Lådcykel

VILKA ÄR VI

CYKELFABRIKEN

En Svensk Lådcykelmärke. Från vår lokal på centrala Södermalm i Stockholm gör vi hela jobbet – utveckling, design, konstruktion och montage. Alla våra modeller och huvuddelar är baserade på våra egna ritningar, så som ramar, framgafflar, lådor och flera andra komponenter. Simon Bouloussaa (se bilden) är grundare till Cykelfabriken, utbildad ingenjör från KTH som står för all design och utveckling. 

Simon Bouloussaa bygger även lådcyklar i lokalen på Södermalm tillsammans med Cykelfabrikens Team. Vi använder de bästa komponenterna för att säkerställa högsta kvalitet. Vårt recept är kunskap, kvalitet samt pålitlig och personlig service!

” Vi säljer bara lådcyklar som vi designa och bygga själva, därför representerar vi egna produkter,Cykelfabriken Märke. Vi är ingen utländskt märke/återförsäljare.

Välkommna in till oss för personlig service eller kontakta oss online!

CYKELFABRIKEN VISION

Vår Filosofi

  • Att kunna designa och producera så många cyklar och lådcyklar där varje individ kan få nytta av den som ett alternativ till bilar
  • Tillfredsställa våra kunder med en innovativ och kvalitativ produkt.
  • Respektera vår skyldighet att utveckla ett mer effektivt, starkare och mer hållbart produkt, genom att agera som en ansvarsfull entreprenör.
  • Vi stöder metoder som är hållbara och som minskar miljöförstöring, bibehåller markens produktivitet över tid och stöder verksamhetens ekonomiska livskraft.
Classic_Light_1050S_All_Options

HÅLLBARHET

Våra ansträngningar
för en bättre värld

Temat hållbarhet genomsyrar varje aspekt av Cykelfabrikens verksamhet som tillverkare. I Cykelfabriken bygger vi lådcyklar med komponenter/delar från de mest pålitliga leverantörerna på marknaden. Vi söker material från de mest ansvarsfulla leverantörerna – med fokus på hållbara standarder och potential för återvinningsbarhet.

Vi tror på hållbarhet och är engagerade i gediget hantverk. Det är därför vi stöder lokala tillverkare, håller leveransvägarna korta och arbetar tillsammans med människor som utövar sina jobb med passion – precis som vi gör.

Bakfiets_City_dark_Black

Better For You and The Planet.