Bakfiets_lång_orange_Blommor_Org

För barnfamiljer

Det är alltid roligare tillsammans

Vi är så stolta över vår egna lådcykel – Bakfiets – från Sverige. Från centrala Södermalm i Stockholm gör vi hela jobbet – utveckling, design, konstruktion och montage. Alla våra modeller och huvuddelar är baserade på våra egna ritningar så som framgafflar, ramar, lådor och alla andra stålkomponenter. Vi använder många lokala hantverkare och leverantörer för att kunna leverera lådcyklar gjorda med mycket omsorg. Alla modeller är tillverkade och skickade från Stockholm och säkerhetskontrollerad av vår mekaniker.

Bakfiets Kort

Plats för 2 barn i lådan, kort och smidig lådcykel

Bakfiets Lång

Plats för minst 2 barn + 2 mattkasse, väldigt lätt att cykla

Bakfiets xl

Plats för upp 4 barn i lådan, Extra lång, passar bäst långa cyklister. REA 

Sportii

Nu kan du föreställa en snabb och lätt lastcykel med flera potential och flera tillbehör

Fullt utrustad för
Barntransport

Våra Bakfietsar är utvecklad för att passa in i dagens stadsliv. I princip allt du har för barnen i en bil kan nu hittas i Bakfiets, tack vare de tillbehör som finns till lådcykeln; en bänk med säkerhetsbälte för två barn, en sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd, samt för ökad säkerhet även punkteringskyddade däck, standigt belysning, hydrauliska skivbromsar och mycket annat. läs mer här 

Erfarenhet på Lådcyklar

Med 9 års erfarenhet på Bakfiets design och bygget kan du som kund vara trygg på att du ska få hem levererad topp kvalitet och originalitet, handbygd lådcykel från centrala Stockholm till dörren. Vi levererar aldrig icke monterad lådcyklar. Våra erfarna Lådcykel montörer ska se till att testa köra Bakfiets och intyga den för extra säkerhet.

Ny generation Bakfiets

Vår vision har alltid varit att bygga Bakfiets / Lådcyklar där design, kvalitet och säkerhet är allt. Lådcyklar som är fullständigt genomtänkt. Och så intelligent med Bosch eller sTeps mittelmotor. Med Bakfiets modeller 2018 är den visionen nu verklig. Välkommen till framtiden se flera bilder 

Shimano sTeps

Bosch E-motor

50-70 km laddning

Alfine 8 växlar

Handbyggda lådcyklar i Sverige

“Vi bygger Lådcyklar för att de ska användas, men också för de ska bli älskade. Våra kunder får glittrande ögon när de ser vår passion för detaljer ochkvalitet”

Med många års erfarenhet av design och byggnation av lådcyklar och med en ständig vilja att utvecklas och bli utmanad har Cykelfabriken funnit den rätta vägen till att ta fram de bästa modellerna.