Bakfiets Lång 

Info     Läs mer     Priser     Köp

Erfarenhet på lådcyklar 

Med 9 års erfarenhet på Bakfiets design och bygget kan du som kund vara trygg på att du ska få hem levererad topp kvalitet, handbygd lådcykel från centrala Stockholm till dörren. Vi levererar aldrig icke monterad lådcyklar. Våra erfarna Lådcykel montörer ska se till att testa köra Bakfiets och intyga den för extra säkerhet. 

Bakfiets-lång
Bakfiets kort med brooks sadel

Bakfiets  Lång

Bakfiets Lång har plats för 2 barn med säkerhetsbälte, och rum för 2 matkassar och dessutom en pakethållare med 80 kg lastkapacitet. Som tillbehör finns det sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd och en väska till pakethållaren, eller om man vill, en extra barnsits monterad på pakethållare, vilket gör Bakfiets Lång till en 3-barnstransport! Se gärna Bakfiets XL om du behöver mera last utrymme!

Fullt utrustad för
Barntransport

Bakfiets Lång är utvecklad för att passa in i dagens stadsliv. I princip allt du har för barnen i en bil kan nu hittas i Bakfiets, tack vare de tillbehör som finns till lådcykeln; en bänk med säkerhetsbälte för två barn, en sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd, samt för ökad säkerhet även punkteringskyddade däck, navdynamo med standby belysning, hydrauliska /skivbromsar och mycket annat

Bakfiets-kort-Modern-familj

komponenter

Bakfiets lång finns bara med dröm komponenter för alla cyklister. Shimano sTeps motor, Bosch motor och bästa växlar från Shimano Alfin 8. Batteriet med kapacitet upp till 70 km. Du kan välja mellan Mekaniska Bromsar liksom Shimano Trumbroms, fotbroms eller skivbromsar på 180 mm. 

Shimano sTeps

Shimano sTeps

Bosch E-motor

Bosch E-motor

50-70 km laddning

50-70 km laddning

Alfine 8 växlar

Alfine 8 växlar

Info     Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets-lång

Gör dina vardagar enklare

Bakfiets lång är bland våra mest sålda lådcyklar. Den är bara 255 cm lång och 72 cm bred, den har plats upp till 3 barn, eller två med minst 3 matkassar. Bakfiets lång är designad för att köras i ur och skur, och året om med minimalt underhåll. 

Bakfiets-lång

Roligare vardagar

Att skjutsa barnen medan dem sitter framför dig är tryggare och roliga, man umgås och prata med varandra under färden, se omkring och njut av cykelturen. Lådcykel ger frihet och flexibilitet till det mesta ärande, picknick och vardagstransport. Bakfiets lång är designad för att köras i ur och skur, och året om med minimalt underhåll. 

Bakfiets-lång

Regn och kyla

Med enklare tillbehör så som regnskydd och dyna till bänken kan man cykla Bakfiets lång i alla väder. Regnskyddskapellet är enkelt att sätta på eller ta av, tillverkad i Holland av den bästa PVC som finns på marknaden. 

Bakfiets-lång

Säkert och stabilt

Vi tycker att våra Bakfietsar tillhör de mest stabila lådcyklarna på marknaden, tack vare den robusta ramen och sin ingenjörsmässiga konstruktion. De är också skapade med stor fokus på säkerheten. Lådans placering lågt över marken ger cykeln en låg tyngdpunkt och därmed också ett större kontaktyta mot marken och bättre väggrepp. 

Bakfiets-lång

Info     Läs mer     Priser     Köp

Mer än bara en cykel Bakfiets, it’s a vision.

Med Bakfiets lång ville vi göra det omöjliga: ge användaren en fullskalig cyklings-upplevelse i vår lättaste och mest kompakta lådcykel från Cykelfabriken någonsin. Det innebar att vi fick se över varje del av Bakfiets lång. Vi ville göra den lättare och snabbare – och samtidigt bättre. Resultatet är mer än bara en ny Bakfiets kort. Det är framtiden för lådcyklar. Och nu, med Bosch/Shimano motorer av nya generationen, förbättrad ramgeometri, fler växlar och upp till 70 km batteritid*, är Bakfiets lång bättre än någonsin.