Bakfiets Kort Familj

info     Läs mer     Familj     Köp

bakfiets kort familj

Gör dina vardagar enklare

Bakfiets Kort är bland våra mest sålda lådcyklar. Den är bara 236 cm lång och 72 cm bred, den har plats för 2 barn och minst 2 matkassar. Bakfiets kort är designad för att köras i ur och skur, och året om med minimalt underhåll. 

bakfiets kort familj

Säkert och stabilt

Vi tycker att våra Bakfietsar tillhör de mest stabila lådcyklarna på marknaden, tack vare den robusta ramen och sin ingenjörsmässiga konstruktion. De är också skapade med stor fokus på säkerheten. Lådans placering lågt över marken ger cykeln en låg tyngdpunkt och därmed också ett större kontaktyta mot marken och bättre väggrepp. Lådan har trepunktsbälte och höga sidor som skydd för barnen. 

bakfiets kort familj

Säkert och ergonomiskt

Även den som kör cykeln ska ha god säkerhet. Med en upprätt sittställning har föraren alltid god översikt över trafiken och barnen i lådan. Med ett lågt insteg och enkelt justerbar höjd på sadeln kan föraren alltid nå marken. Med kedjeskydd och ekerskydd på bakhjulet räddas både barnfingrar och kläder från att komma i kläm.

bakfiets kort familj

Känsla

Tack vare låg utväxling är Bakfiets Kort aldrig tung att cykla. Det är lika enkelt att cykla i skogen som i stan. Med elstöd cyklar du alltid som i nedförsbacke. Cykeln har 8 växlar och breda däck med punkteringsskydd. De breda däcken ger en mjukare körning eftersom stötar och gupp dämpas.

bakfiets kort familj

Regn och kyla

Med enklare tillbehör så som regnskydd och dyna till bänken kan man cykla Bakfiets Kort i alla väder. Regnskyddskapellet är enkelt att sätta på eller ta av, tillverkad i Holland av den bästa PVC som finns på marknaden. 

bakfiets kort familj

Smart

Bakfiets Kort kan användas till alla sorters resor, från att skjutsa barnen till dagis och skola, till fina mysiga sommar/vinter utflykter eller en tur till återvinningen. Bakfiets Kort är alltid redo. Med elmotor blir långa avstånd mycket kortare, och det känns som man alltid cyklar i nedförsbacke. 

Tillbehör

Barnsist
Fender
Dampare
20 tum
Dyna
Pakethållare