Bakfiets Kort

Info     Läs mer     Priser     Köp

Erfarenhet på lådcyklar 

Med 9 års erfarenhet på Bakfiets design och bygget kan du som kund vara trygg på att du ska få hem levererad topp kvalitet, handbygd lådcykel från centrala Stockholm till dörren. Vi levererar aldrig icke monterad lådcyklar. Våra erfarna Lådcykel montörer ska se till att testa köra Bakfiets och intyga den för extra säkerhet. 

Bakfiets kort med brooks sadel

Fullt utrustad för
Barntransport

Bakfiets Kort är utvecklad för att passa in i dagens stadsliv. I princip allt du har för barnen i en bil kan nu hittas i Bakfiets, tack vare de tillbehör som finns till lådcykeln; en bänk med säkerhetsbälte för två barn, en sittdyna, överdrag till lådan, regnskydd, samt för ökad säkerhet även punkteringskyddade däck, navdynamo med standby belysning, hydrauliska /skivbromsar och mycket annat

Bakfiets-kort-Modern-familj

komponenter

Bakfiets kort finns bara dem bästa komponenter som finns på marknad, Shimano sTeps motor, Bosch motor och dem bästa växlar från Shimano Alfin 8. Batteriet med kapacitet upp till 70 km. Du kan välja mellan Mekaniska Bromsar liksom Shimano Trumbroms, fotbroms eller skivbromsar på 180 mm. 

Shimano sTeps

Shimano sTeps

Bosch E-motor

Bosch E-motor

50-70 km laddning

50-70 km laddning

Alfine 8 växlar

Alfine 8 växlar

Info     Läs mer     Priser     Köp

Bakfiets kort

Gör dina vardagar enklare

Bakfiets Kort är bland våra mest sålda lådcyklar. Den är bara 236 cm lång och 72 cm bred, den har plats för 2 barn och minst 2 matkassar. Bakfiets kort är designad för att köras i ur och skur, och året om med minimalt underhåll. 

Bakfiets kort

Roligare vardagar

Att skjutsa barnen medan dem sitter framför dig är tryggare och roliga, man umgås och prata med varandra under färden, se omkring och njut av cykelturen. Lådcykel ger frihet och flexibilitet till det mesta ärande, picknick och vardagstransport. Bakfiets kort är designad för att köras i ur och skur, och året om med minimalt underhåll. 

Bakfiets kort

Regn och kyla

Med enklare tillbehör så som regnskydd och dyna till bänken kan man cykla Bakfiets Kort i alla väder. Regnskyddskapellet är enkelt att sätta på eller ta av, tillverkad i Holland av den bästa PVC som finns på marknaden. 

Bakfiets kort

Säkert och stabilt

Vi tycker att våra Bakfietsar tillhör de mest stabila lådcyklarna på marknaden, tack vare den robusta ramen och sin ingenjörsmässiga konstruktion. De är också skapade med stor fokus på säkerheten. Lådans placering lågt över marken ger cykeln en låg tyngdpunkt och därmed också ett större kontaktyta mot marken och bättre väggrepp. 

Bakfiets kort

 Gott om plats för ungarna.

Bakfiets kort ger lätt plats för två barn i åldern 1 till 9, och det finns alltid extra plats i lådan för en eller två väskor eller matkassar. Under bänken finns plats för extra förvaring liksom låskedja, matlåda och mycket annat. Se gärna  Bakfiets lång och Bakfiets XL om du behöver mera utrymme!

Info     Läs mer     Priser     Köp

Mer än bara en cykel
Bakfiets, it’s a vision.

Med Bakfiets kort ville vi göra det omöjliga: ge användaren en fullskalig cyklings-upplevelse i vår lättaste och mest kompakta lådcykel från Cykelfabriken någonsin. Det innebar att vi fick se över varje del av Bakfiets kort. Vi ville göra den lättare och snabbare – och samtidigt bättre. Resultatet är mer än bara en ny Bakfiets kort. Det är framtiden för lådcyklar. Och nu, med Bosch/Shimano motorer av nya generationen, förbättrad ramgeometri, fler växlar och upp till 70 km batteritid*, är Bakfiets kort bättre än någonsin.