Bakfiets klassisk förskola

Läs mer      Priser     Familj     Företag     Beställ

Bakfiets-klassisk-förskola

Flera års erfarenhet

Vi på Cykelfabriken har minst 8 års erfarenhet av att bygga lådcyklar för förskolor. Vi har utvecklats tillsammans med våra svenska och utländska kunder angående säkerhet, komfort och stabilitet. Våra förskolalådcyklar är designade och byggda för minimalt underhåll och är väldigt genomtänkta vad gäller både små och stora detaljer.

Bästa Geometrin

Bakfiets geometri är oslagbar. Vevpartiet är tex monterad längre fram än vanligt vilket ger cyklisten extra styrka och man blir inte trött i benen lika fort. Ramen ger extra skydd runt lådan. Växelreglaget har en mycket kort kabel som gör att växeln hoppar i rätt läge mycket snabbt. Lådan har en max svetsning och hydrauliska dämpare.

Beställning 

Tillbehör

Flera plats i lådan 

Med plats för 4 barn med säkerhetsbälte, hög låda för bättre ryggstöd, fotsteg ovanför hjulet som stöd för att kliva på/av, bänkarna används som förvaring av bl.a hjälmar, starka hjul, punkteringsskyddade däck, reflexer runt hela lådan. Bänkarna är avtagbara, det gör Bakfiets klassisk lättare att använda till andra transporter.

Bakfiets-klassisk-förskola
Bakfiets-klassisk-förskola

kvalitet & Säkerhet

Säkerhet för dig och för dina barn är vår högsta prioritet. Därför använder vi endast kvalitetsmaterial och cykel komponenter och våra cyklar är utformade för att vara 100% säkra. Bilden nedan illustrerar vissa viktiga punkter på säkerheten.

/wp-content/uploads/2017/02/Bakfiets-for-pointer.jpg
Bakfiets-klassisk-förskola

Läs mer     Priser     Familj     Företag     Beställ

Elektrisk Hjälpmotor

Med HT’s starka motor blir motvind och långa cykelturer mycket enklare. HT’ss motor är så stark att det inte blir några problem med backar och stor last. HT’s motorer ger lika mycket kraft som cyklisten själv  lägger på pedalerna. Ju hårdare du trampar, desto mer kraft du få från motorn. HT’s motor levereras med hydrauliska fälgbromsar från Magura, 8 växlar och ett batteri med 14,5 Ah med vilket man kan cykla upp till 7 timmar.

Tid att passa

Det är krångligt att åka buss / T-bana och även om barnen är väldigt duktiga på att gå så förkortar lådcyklarna transporttiderna när man ska iväg, det är bra för ni har ju mattider att passa. Dessutom barnen tycker att det är roligt att åka iväg med lådcykeln.

komponenter och rostfria delar

All våra lådcyklar levereras med de bästa cykel-komponenterna och bara rostfria skruvar och bultar. Bakfiets kan väljas med Marathon Plus, de bästa punkteringsskyddade däck som finns, eller med breda Big Ben däck för stötdämpning. Shimano växlar, från 7 till Alfine 11. Med Bakfiets klassisk får du väldigt litet underhåll.

Möjligheter

Med lådcyklarna kan ni komma iväg lite längre från förskolan än när ni promenerar med barnen, både kortare och längre utflyktsmål i natursköna närområden. Det är ett hållbart färdsätt som underlättar arbetet för personalen

[Edit]
Map Address Öppettider
Hoppa till verktygsfältet Logga ut