Bakfiets Bred Förskola

Läs mer     Priser     Beställ

Flera års erfarenhet

 Vi på Cykelfabriken har minst 8 års erfarenhet av att bygga lådcyklar, för förskolor. Vi har utvecklats tillsammans med våra svenska och utländska kunder angående säkerhet, komfort och stabilitet. Våra dagislådcyklar är designade och byggda för minimalt underhåll och är väldigt genomtänkta vad gäller både små och stora detaljer; allt detta för barnenens säkerhet och personalens komfort. Vi anser att våra förskolelådcyklar är oslagbara. 

Läs mer     Priser     Beställ

Bakfiets bred 6 barn

Med plats för 6 barn med säkerhetsbälte, hög låda för bättre ryggstöd, dörr fram för att göra det enkelt att kliva på/av, bänkarna används som förvaring av bl.a hjälmar, starka hjul, punkteringskyddade däck, reflexer runt hela lådan. Bänkarna är avtagbara, det gör Bakfiets bred lättare att använda till andra transporter.

Läs mer     Priser     Beställ

Barntransport

Med Bakfiets bred blir långa turer kortare, barnen gladare, och utflykter blir  vanligare. Med regnskydd som tillbehör och dubbbäck på vintern  kan man cykla året om. Med en elmotor känns Bakfiets bred nästan som att man alltid cyklar i nedförsbacke. 

Bakfiets bred dagis
Bakfiets bred dagis
Bakfiets bred dagis

Bästa Geometrin

Bakfiets geometri är oslagbar. Vevpartiet är tex monterat längre fram än vanligt vilket ger cyklisten extra styrka och man blir inte trött i benen lika fort. Ramen ger extra skydd runt lådan. Växelreglaget har en mycket kort kabel som gör att växeln hoppar i rätt läge mycket snabbt. Lådan har en maximal svängradie och hydrauliska dämpare.

Bakfiets Bred / Lådcykel till förskolor med plats för 6 Barn

Dagis lådcykel för 8 barn

Läs mer     Priser     Beställ

Lastkapacitet

För att Bakfiets bred ska klara 6 barn har vi på Cykelfabriken förstärkt ramen, och med sina starka hjul som är specialbyggda för transport kan lådcykeln klara upp till 180 kg last.

Bakfiets bred dagis
Bakfiets bred dagis
Bakfiets bred dagis

Komponenter

-Och Rostfria delar

Bakfiets bred levereras med de bästa cykelkomponenterna och bara rostfria skruvar och bultar. Bakfiets kan väljas med Marathon Plus, de bästa punkteringsskyddade däck som finns, eller med breda Big Ben däck för stötdämpning. Shimano växlar, från 7 till Alfine 11. Med Bakfiets bred får du väldigt litet underhåll.

Bakfiets bred dagis