PackMax

PackMax är den perfekta stadscykeln. Den här Unisex-cykeln har en extra kraftig ram och förstärkta hjul, gjorda för att klara tung belastning. Det är både enkelt och säkert att transportera ditt barn i en barnsits bak, den andra barnet framme,  och dina inköp i en låda där fram. PackMax finns i två storlekar: 26 och 28 tum.

Till ett mycket rimligt pris får du en anpassningsbar cykel som kan ge dig möjlighet att  skjutsa två barn på PackaMax och minst 30 kg last på främre pakethållaren. Självklart kan du anpassa PackMax efter tycke, smak och behov – precis som med alla våra andra cyklar.

En kort film om hur stark PackMax är .. här 

 

Tekniska specifikationer
Total längd: 176 cm
Total bredd: 66 cm
Total Vikt: 16 kg
Max. belastning: 250 kg 

Vi på Cykelfabriken står för bygget på rejäla vardagscyklar, sittande upprätta bakom styret, anpassning av starka unika personliga cyklar efter de specifika behoven hos kunderna. Praktiskt taget alla behov kan uppfyllas.

Följande ingår

 • 48,51,53 cm ram höjd
 • 235 cm lång x 72 cm bred
 • Shimano, 0,3, 7 eller 8 växlar
 • Fotbroms och extra trumbroms
 • Fosfatiserad ram
 • LED-lampa med batteri fram och bak
 • Aluminiumfälgar, svart eller Kromad
 • Rejäla hjul med starka ekrar i rostfritt stål
 • Schwalbe Marathon plus , ”28”,fram & bak.
 • Punkteringsskydd däck
 • Certifierade ABUS-lås
 • Pakethållare med 80 kg kapacitet
 • Maxlast i fram lådan är 40 kg

Priser

PackMax Cykel  Priser
Inga växlar + fotbroms+ Plastlådan framme 6950 kr
3 växlad Shimano med trumbroms 8500 kr
7 växlad Shimano med trumbroms 9900 kr
7 växlad Shimano med elmotor & Trumbroms 17500 kr
   

 

Anpassning

Pakethållare i en annan färg + 400 kr
Stänkskärmar i en annan färg + 400 kr
Kedjeskyddet i en annan färg + 400 kr
Färgkombination + 1350 kr
Trälådan + 590 kr
Plastlådan + 350 kr
Brooks sadel + 950 kr
Brooks handtag + 690 kr

Hantverk som förr i tiden.

Vi är för dig som brinner för hantverk och och yrkesskicklighet, som gärna vill behålla  den mänskliga produktionen av cyklar.
Alla våra cyklar och lådcyklar är 100% egen design och produktion. Alla ramar svetsas för hand av personal med mer än 10 års erfarenhet.
Tack vare nära kontakt med våra kunder och deras behov, får vi inspiration till lösningar som utvecklar våra cyklar. Vad har ditt företag för behov?

Med eller utan växlar

Äldre cyklar fungerar utmärk utan växlar och så är det också med Mormorscykeln. Men du kan alltid själv bestämma antal växlar, med eller utan navdynamo för belysning och vilka sorters bromsar.

Snygg och extra komfort

Lyxa till din cykel med Brooks  läder-sadel, Brooks läder handtag och läder stänkskydd. Vi kan också erbjuda pakethållare fram och lokalt producerade träbackar i olika färger

Cykla med din egen stil

Vi älskar färg och vi viil gärna att du väljer din favoritfärg eller gör en kombination av flera färger, lik din klädstil. Hos oss kan du få bygga din unika cykel just som du drömmer om.

Gör din cykel personlig

Vi vill gärna att du ska cykla med stil och helst göra din egen cykel mer personlig genom att välja färg, sadel, styre etc etc Vi har även bevis att våra cyklar med namn stansad i ramen är mycket mindre stöldbegärliga, Vi använder laser för att kapa stål, alla namn eller symboler kommer att vara genomskinliga.

PackMax packcykelSimon76