Bakfiets Amii

Läs mer     Priser     Familj     köp

Riktig stabil lådcykel

Jag heter ”Amii ”, Ursprung från franska order Ami, betyder vänskap. Jag anser att vi kommer att umgås väldigt länge, jag kommer att transportera dig, dina barn, dina gods, dina husdjur över allt, Jag kommer inte att göra dig besviken om du väljer mig med hjälpmotor, för att du blir aldrig trött och vi kan umgås längre tid på dagarna.

  • Lådcykel Amii
  • Lådcykel Amii
  • Lådcykel Amii

Läs mer     Priser     Familj     köp

Lådcykel Amii

Barntransport

I Amii har plats för minst två barn i lådan med extra plats för ändra gods , liksom matkasse, hund, leksaker. Amii har lastkapacitet i lådan upp till 140 kg.

Bästa Geometrin

Amii har oslagbar äldre geometri med hjulbasen ligger längre fram för den bästa manövrering . Amii är så bred som 98 cm för den bästa stabiliteten.   

 

Priser     Familj     Företag     Dagis     köp

Transformation

Bakfiets klassisk kan enkelt transformeras till Bakfiets bred och få plats med sex barn. Bakfiets rambygge är enormt stark och med våra speciella hjul kan Bakfiets klassisk klara upp till 180 kg last.

Lådcykel Amii
Lådcykel Amii
Lådcykel Amii

Komponenter

-Och Rostfri delar

Lådcykel Amii följer med dem bästa cykel komponenter och bara rostfri skruvar och bultar. Amii  kan väljas med Marathon Plus, dem bäst punkterings skydds som finns eller med bread Big Ben däck för studsdämpning. Shimano växlar, från 7 till Alfine 11. Med Lådcykel Amii få du väldigt liten underhåll.

Lådcykel Amii
  • Lådcykel Amii
  • Lådcykel Amii
  • Lådcykel Amii
  • Lådcykel Amii

Elektrik Hjälp Motor

Med Amii  

Med HTs starka motor blir motvind och långa cykelturer mycket enklare. HTs motor är så starka och det blir inga problem med backar och last. HT motorer ger lika mycket kraft som cyklister ligga på pedaler. Hårdare du trampar mer kraft du få från motor. HT motor kommer med Hydrauliska fälgbromsar från Magura, 8 växlar och ett batteriet med 14,5 Ah kan man cykla upp till 7 timmar.